Städning

Vi utför det mesta inom hemstädning och hushållsnära tjänster. Så att du får tid över till annat! 

Vad ingår i ett veckostäd?

Vi jobbar helt efter dina önskemål och en städning kan variera från vecka till vecka beroende på vad du känner att du vill ha hjälp med. När vi träffas första gången går vi tillsammans igenom vad du vill ha hjälp med, vilka rum som ska städas och hur övriga önskemål ser ut. Vi börjar alltid med en större städning för att sedan arbeta utefter dina önskemål.

För att vi ska kunna hålla samma höga kvalité varje gång, behöver vi minst tre timmar till en normalstor villa och två timmar för lägenheter. Du kan välja mellan att ha veckostädning varje eller varannan vecka, inte mer sällan än så – för att vi ska kunna ge dig förstklassig kvalitet varje gång!


Ett vanlig hemstädning som utförs med jämna mellanrum brukar bestå av att vi dammsuger, våttorkar golv, kakel i badrum, rengöring av toaletter och dusch, köksluckor och diskbänkar etc. Även ytor som byråer, fönsterbrädor, golvlister, dörrar och dörrposter rengörs. Mikrovågsugn och utsida på kyl- och frys rengörs och utsida fläkt samt sopkärl. Vi vädrar även och hänger ut filtar och mattor och soffkuddar om vädret tillåter.

Många av våra kunder vill även ha hjälp med att bädda rent i sängar, stryka eller vattna blommor.

Vi har ett minimum på tre timmar per städtillfälle för normalstor villa och två timmar för lägenheter.

Våra kunder får själva se till att städmaterial finns hemma. Det vi behöver när vi kommer är:

  • Valfri såpa. Vanlig Grumme går fint, men många vill använda andra märken till sina trägolv till exempel
  • CIF Cream
  • tomma sprayflaskor, tex sådana som används till blommor. Vi blandar till såpvatten och använder vid dammtorkning, speglar etc.
  • Klorinspray eller toalettregöring (WC Duck eller liknande) till toalettstolen.
  • Svampar, disktrasor, torra kökshanddukar/trasor som används när vi dammar etc.
  • Hink med mopp

Vi använder inte Ajax och liknande städprodukter, de är väldigt starka att inandas och är skadliga i längden för både oss och er!

Inför varje städtillfälle ska moppar och trasor vara rentvättade. De går utmärkt att köra i tvättmaskinen!